Två tonårspojkar utsatta för rånförsök i Limhamn

| 6 juni, 2021

Strax före klockan 17 på lördagen utsattes två unga tonårspojkar för ett rånförsök på Prinsgatan i Limhamn. Enligt uppgift ska gärningsmännen varit två ungdomar i 15-årsåldern, varav den ene ska ha burit ett pistolliknande vapen i byxlinningen. Polisen sade att de som blev utsatta för rånförsöket var under 15 år gamla, samt att rånarna hotade och krävt att få ett klädesplagg från den ena pojken. Om rånarna blev skrämda eller de ändrade sig är inte känt, men de lämnade platsen på en mörk moped av scootermodell innan de fått något byte med sig.

https://www.expressen.se/kvallsposten/unga-pojkar-utsattes-for-ranforsok-pa-limhamn/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.