Ung kvinna misstänks blivit våldtagen i Farsta strand

| 6 juni, 2021

Vid 19.50-tiden på lördagskvällen larmades polisen till Farsta strand efter att personer sett en berusad ung kvinna. När polisen anlänt till platsen framkommer det uppgifter som gjorde att polisen misstänker att kvinnan blivit utsatt för en våldtäkt. Kvinnan fördes till sjukhus för vård och provtagning. Under lördagskvällen har polisen har inlett en förundersökning angående våldtäkt samt spärrat av ett område i anslutning till platsen och man kommer även genomföra dörrknackning i några av de närbelägna fastigheterna. Enligt obekräftade uppgifter så misstänks det att kvinnan blivit våldtagen av mer än en person. Polisen misstänker också att brottsplatsen är en annan än där den unga kvinnan påträffades. Ingen ska under lördagen vara misstänkt eller gripen i ärendet.

https://live.aftonbladet.se/supernytt/news/misstaenkt-vaaldtaekt-i-soedra-stockholm.Q4d_B-0nV
https://polisen.se/aktuellt/handelser/2021/juni/5/05-juni-1950-valdtakt-stockholm/?fbclid=IwAR2jFtrsmkIxZiQwM3tFn_kX9gj5j87Ffz6rU-PfgdKLB3s7sqwgsy0_aqU

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.