BITTE ASSARMO: Skjutningar, sprängningar – och onödig körning

“De ljusa försommarnätterna är här och SVT rapporterar just energiskt om de störande bilburna ungdomarna i Arvika. ”Här dunkar bilfesten runt i stan varje helg: ‘Blir ett krig’” är en av rubrikerna och vi får veta att polisen under den senaste månaden jobbat intensivt med att bötfälla de bilburna för onödig och störande körning.

När man läser SVT:s reportage, där man bland annat får ”följa med på en lördagsnatt i Arvika”, känns det som att färdas tillbaka 40-50 år i tiden, till någon av det tidigare 70-talets många veckotidningsreportage om den bilburna ungdomen. Tillbaka till en tid när onödig körning var ett av de stora problemen en ljus försommarnatt…”

Bitte Assarmo

Läs i Det Goda Samhället


Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

SWISH: 0735 29 63 35

Skriv “Gåva” som meddelande

Paypal:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.