Fyra unga åtalas för tre rån i Järfälla och i södra Stockholm

| 7 juni, 2021

I lördags den 5 juni rapporterade Mitt i Järfälla att fyra unga män i 20-årsåldern varav två från Järfälla, står åtalade för tre grova rån i Järfälla och i södra Stockholm. Ett av de våldsamma rånen inträffade i Järfälla tidigare i år. Vid det rånet tvingades en ung man med våld ner på marken av två av de fyra åtalade för att sen bli sparkad i huvudet och knivhuggen flera gånger. Han skadades i benet av knivvåldet och ska även ha fått ta emot ett hugg mot magen, men det tog i jackan. En tredje förövare ska ha agerat förare och suttit i en bil en bit bort vid detta brottet. Enligt uppgift fick rånarna med sig en jacka och ett par air pods till ett värde om 4000 kronor vid detta rånet. Polisen beskriver det som om våldet kan ha varit huvudsyftet.

https://www.mitti.se/nyheter/jarfallabor-misstanks-for-flera-valdsamma-ran/repuez!5yr0kCRLL8EaBYH6Euqc1A/?fbclid=IwAR0yOYasiUO_v59O7ypi87Jmd2ocM2pcE8LhAwXXAR_SP1n8CPw-CGQN4Qo

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.