Hans Sandin: Stefan Löfven personifierad lögnare som borde avgå omedelbart!

| 7 juni, 2021

Denna inbitne lögnare kände till avtalet om arbetsrätten när han skrev på avtalet med januariuppgörelsen. Det kommer i praktiken bli livstids provanställning, och det är en skandal.

Stefan Löfven din lögnare och svikare! Du säger att du måste kompromissa för att få en regering på plats i riksdagen. Jo, jag tackar!

Vad som har hänt är att du har “totalt kompromissat bort dom allra heligaste frågorna för det Svenska folket” allt för att få behålla makten och din egen skyhöga lön.

 1. Du har i januariöverenskommelsen med C och L lovat att sänka skatterna för de rikaste med 30 miljarder.
 2. Du har lovat införa marknadshyror.
 3. Du har lovat riva upp arbetsrätten.
 4. Du har totalt raserat välfärden och kompassen pekar rakt åt helvete med din politik.

Sedan Stefan Löfvens regering tog över makten har nästan allt formidabelt reducerats till en total oigenkännlighet inom välfärden. Sveriges ekonomi befinner sig i fritt fall och man fortsätter med invandringen i oförminskad skala.

Det finns inga pengar längre till pensionärer, sjukpensionärer, äldreomsorgen, sjukvården, polisen, bostäder, arbetslösa, funktionshindrade och andra medborgare med särskilda behov. Pengarna är slut och raset bara fortsätter. Nu kan det inte bli värre! Så, lämna din post och avgå!

Vårat främsta vapen är kunskap därför informerar vi om vad som händer i Sverige.

Hans Sandin


Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

SWISH: 0735 29 63 35

Skriv “Gåva” som meddelande

Paypal:

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

2 tankar på “Hans Sandin: Stefan Löfven personifierad lögnare som borde avgå omedelbart!

 1. Lennart H

  Jodå, det kan bli mycket värre. ”Sjukdomsinsikten” saknas hos regeringen, flertalet etablerade media och en alltför stor del av svenska folket. Löfven ljuger om hur mycket bättre Sverige har blivit med honom som statsminister, trots att allt han lovat skall bli bättre (arbetslösheten, lag och ordning, tryggheten, integrationen, skolan, sjukvården, energiförsörjningen, pensionerna etc.) bara har blivit mycket sämre.

  Svar
 2. Carl den 12

  ALLT det och samtycke till allt grövre våld och brottslighet pga en hjärtlös politik, mot Sveriges ursprungliga befolkning och land💔

  Ett hjärta behöver muskler💪för att slå och Leva❤

  Calle tycker sig se, att det kan inte finnas en möjlig chans att det existerar socialdemokrater som helt seriöst, på riktigt är övertygade om att socialdemokraterna hanterar vårat land och ovissa framtid + för gemene man och kvinnas röst och önskan, oavsett medlöpande partier och väljare🙊🙉🙈

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.