Jan Guillou beskyller doku för att vara en slipprig SÄPO kollaborerande hatsajt för de för fram sanningen

| 7 juni, 2021

Spionen och gammelkommunisten Jan Guillou fortsatte i söndags med att fabulera om att doku är en hatsajt som kollaborerar med ett av hans andra hatobjekt SÄPO. I denna söndagskrönika så försöker Jan att få oss att tro att doku menar att SR-journalisten haft sexuellt umgänge med den av SÄPO terroristmisstänkte Raad al-Duhan bara för att de skriver att den kvinnlige journalisten hade en “relation” till Raad al-Duhan.
Men Jan Guillou, varför hänger du upp dig på ordet “relation”, menar du att alla som har en “relation” till någon annan har sex med dem, eller?
För i så fall så ligger alla med alla i Sverige, för alla har en “relation” till alla andra och denna “relation” behöver inte mena en sexuell “relation”.

Men som gammal rödgardist så måste du Jan Guillou ha något hatobjekt och du måste få försöka sprida ut detta har till andra för att få må bra. Du kan inte som andra åldriga kändisar hålla dig lugn och bara medverka i program som är okontroversiella. För då hade du inte mått bra.
Men jag frågar mig bara en sak, varför hatar du doku och SÄPO så mycket?
Är det för att de har plockat fram sanningen om att den kvinnlige SR-journalisten ljugit om att vara opartisk i sin rapportering och för din del, att SÄPO fick fast dig som spion?
Kan det vara det som gnager så hemskt i dig, eller finns där mer som ligger bakom ditt hat mot dessa?

Att jag frågar detta är för att jag undrar var du fått detta hatet ifrån och varför du vill sprida det vidare?
För Jan, det är inte friskt att ha ett sådant hat gentemot andra som vill Sveriges bästa.
Men det kan ju vara så att du inte vill det, utan du vill att Sverige ska gå under och bli en islamistisk stat med sharialagar och vad allt det innebär?
Du kanske vill att Sverige ska bli en islamistisk stat där kvinnorna lever under hot, för att bli lemlästade och nedtryckta?
För med tanke på hur du så frenetiskt försvarar SR-journalistens lögner så kan jag inte utläsa något annat av vad du skriver än just detta.

Men att du Jan Guillou får fortsätta göra det i en kvällstidning som Aftonbladet det är oförståeligt. Eller är det så att även de har kapitulerat och nu menar att sanningen inte är så viktigt bara hatet gentemot dem som för fram denna sanning kvarstår.
För varför annars skulle du annars få framföra dina hatiska texter söndag efter söndag?
Men det är kanske inte så konstigt då rödgardister föder rödgardister, och osanningar föder osanningar. Men jag säger bara en sak, gud ske lov att där är sådana som doku och andra fristående sajter som vågar och vill föra fram sanningen då mainstreammedia backar undan från den.

Gud ske lov att där finns ett SÄPO som inte backar undan från att terrorstämpla sådana som vill göra landet till en islamistiskt land.
För utan dessa så hade dina ord Jan Guillou räknats som sanning och inte som de nu görs bland merparten av svenskarna ord från en person som börjar bli senildement. För tänk om det varit det motsatta så hade Sverige varit förlorat och all frihet varit kringskuren av islamistiska hatpredikanter. Men så långt tänker inte du Jan Guillou, så mycket tankeförmåga har du nog inte kvar, för i din värld är det bara doku och SÄPO som är de farliga, de som vill begränsa Islamisternas framfart i Sverige. Så än en gång, gud ske lov att dessa finns.

https://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/a/zgan0w/reportern-forpassades-till-helvetet-med-dokus-slippriga-beskyllning?fbclid=IwAR2hR30q0EP7pHAGgRlc4f5pm1_pxVLd36sc7KHj3dUV4ASlrNq0dT1bb3Y

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.