Man med machete gick till attack mot bilar på Kungsholmen

| 7 juni, 2021

Strax innan lunch på måndagen larmade flera personer polisen till en adress på Kungsholmen i centrala Stockholm. Enligt uppgift ska larmet gälla en man med en macheteliknande kniv som huggit mot bilar i närheten av Marockos ambassad. Mannen ska ha kastat ifrån sig kniven, men har sedan varit på fri fot ambassad på Kungsholmstorget. polisen hade en stor insats på platsen och kunde tidigt beslagta en väska med knivar. Vid klockan 12.45 uppger polisen att en person, en man, har gripits misstänkt för skadegörelse samt grovt brott mot knivlagen. Enligt uppgift ska ett antal bilar skadats vid mannens framfart. De ska bland annat fått rutor krossade och plåtskador från macheten.
Polisens presstalesperson Anders Bryngelsson säger: “Han greps på Kungsholmen och vi kommer hålla förhör med mannen samt höra vittnen.”
Ingen person ska ha skadats under machetedramat.

https://www.expressen.se/nyheter/polisinsats-pa-kungsholmen-/?fbclid=IwAR1iSyLRq-0t_uQzZ5kIqGuj0Ep4XSYwUnEL_PDLwNgXiI3VzJI21PC2PmU

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.