Misshandlad och knivhuggen man hittad i flerfamiljshus i Limhamn

| 8 juni, 2021

Strax efter 17.30 på måndagseftermiddagen hittades en skadad man i 45-årsåldern i källaren till en flerbostadsfastighet på Västra Bernadottesgatan i Limhamn i Malmö. Polis och ambulans larmades till platsen och mannen fördes till sjukhus. Platsen spärrades av då polisen misstänkte att mannen hade utsatts för misshandel. Under kvällen var polisens tekniker på platsen för att säkra spår och bevis. Kvällsposten erfar att mannen skulle ha blivit attackerad och knivhuggen men det är inget polisen bekräfta under kvällen. Polisen har vid 18.30-tiden rubricerar ärendet som försök till mord.
Region Skåne meddelar vid 19-tiden att mannens skador är av den lindrigare graden. Vid samma tid meddelade polisen via uppdatering av sin hemsida att en person är gripen och att de är klara på platsen.

https://www.expressen.se/kvallsposten/svart-misshandlad-man-till-sjukhus/?fbclid=IwAR0I6pIEFBqenrsZp8rHZjaPlvSQ7H-NSJaUgCua1flEgNCOypzyZGC8c5k

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.