Polisinsats i Kronogården i Trollhättan efter skjutning, ingen skadad funnen

| 8 juni, 2021

Vid 18.40-tiden på måndagskvällen larmade flera personer polisen om att skott avlossats i Kronogården i Trollhättan. Polisen ryckte ut till platsen men de hade inte ännu vid 19.50-tiden hittat någon skadad i området. Polisen meddelar också att det inte heller har kommit in någon skadad till sjukhusen i regionen.
Polisens presstalesperson Peter Adlersson säger: “Det verkar som det varit en skottlossning där. Ett flertal personer har hört flera skott avlossas. Det har också varit flera personer som setts springa från platsen.”
Polisen meddelar att ett större område har spärrats av för att försöka säkra fynd med koppling till händelsen.

Men förutom undersökningen av platsen så kommer polisen att genomföra dörrknackning i området och förhöra vittnen.
Peter Adlersson fortsätter sen med att säga: “Vi söker också med hund. Vi jobbar hårt för att ta reda på vad som hänt.”
Vid 20-tiden meddelade polisen att ett antal tomhylsor har hittats och att de tagits i beslag. Men fortfarande då hade ingen skadad gett sig till känna. Vid samma tid meddelar de också att en förundersökning om mordförsök hade inletts. Fortfarande vid 21.30 på måndagskvällen var där ingen målsägare i ärendet och där var ingen misstänkt eller gripen.

https://www.expressen.se/gt/larm-om-skottlossning-i-bostadsomrade/
https://brottsplatskartan.se/vastra-gotalands-lan/skottlossning-misstankt-trollhattan-kronogarden-201105

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.