Trump eller WHO (inkl Biden m fl) – VEM är ‘foliehatt’ i slutändan – DOM ‘anklagade’ eller DOM ‘anklagande’?

Turerna kring ursprunget till ‘coronaviruset’ har pågått sedan pandemins början. Anklagelser om ‘konspirationsteorier’ har ‘stått som spön i backen’.

Den kritiska frågan vägrar försvinna på dagordningen: Vem är ‘foliehatt’ i slutändan? 

DOM ‘anklagade’ eller DOM ‘anklagande’?

Totalförsvarets forskningsinstitut (FOI) skrev för ett år sedan att “…vetenskapliga studier ger motstridiga svar…” (HÄR).

Expresident Trump påstod i början av pandemin att ‘coronaviruset’ orsakats av Kina och anklagades av andra för att sprida ‘konspirationsteorier’ (HÄR).

President Biden verkar INTE heller ha avfärdat samma ‘påstående’, men anklagas INTE av andra (möjligtvis KINA i så fall) för att sprida ‘konspirationsteorier’ (HÄR).

WHO kommer tidigare i år fram till att detta ‘påstående’ är EXTREMT osannolikt (HÄR).

Nu kommer ett UPPDATERAT ‘påstående’ från två s k experter:

“The Covid-19 pathogen has a genetic footprint that has never been observed in a natural coronavirus.”

Det uppdaterade ‘påståendet’ bygger i korthet på att det INTE finns ett naturligt förekommande ‘coronavirus’ som har haft samma genetiska sammansaättning CGG-CGG. Kontentan är att ‘coronaviruset’ kan INTE ha en sekvens som INTE funnits i tidigare virus.

Vem är ‘foliehatt’ i slutändan?

Svaret dröjer’ eftersom ALLA ‘fakta’ inte är tillgängliga ännu, men det verkar INTE vara uteslutet att DOM som ’anklagade’ andra för att sprida ‘konspirationsteorier’ istället kan komma att ’anklagas’ för att DOM spred den MOTSATTA ‘konspirationsteorin’ om ‘coronavirusets’ naturliga uppkomst.

Att vara ’tvärsäker’ när ALLA ’fakta’ INTE ’’ligger på bordet’ är grogrunden för ’foliehattar’ oavsett vad ’konspirationsteorin’ handlar om.

Följetongen fortsätter!

Göran Svensson är internationellt verksam forskare och forskningsledare inom Business & Management – skriver som privatperson på sin blogg (nordinavia.se) ‘pang på rödbetan’ om aktuella samhällsfrågor ‘utan krusiduller’


Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

SWISH: 0735 29 63 35

Skriv “Gåva” som meddelande

Paypal:

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Författare: Göran Svensson

är internationellt verksam forskare och forskningsledare inom Business & Management – skriver som privatperson på sin blogg (https://nordinavia.se) ‘pang på rödbetan’ om aktuella samhällsfrågor ‘utan krusiduller’.

1 En tanke på “Trump eller WHO (inkl Biden m fl) – VEM är ‘foliehatt’ i slutändan – DOM ‘anklagade’ eller DOM ‘anklagande’?

 1. potatisminister

  Två saker är helt uppenbara, redan från början:

  1. Viruset kommer från ett lab, och
  2. Hur det skulle gå för “Sverige” (*)

  (*) hur det kommer att gå för “Sverige” i andra otrevliga spörsmål är också givet på förhand.
  Slutsatser dras enkelt genom att observera vem som är inblandad och vilken kompetens och moral dessa pajaser har, samt på vilka grunder de har fått jobbet.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.