Vänstern köper invandrarröster genom att strunta i integrationen!

Rösta vänster – annars!

När jag läser den vänsterliberala pressens ständiga plädering för fortsatt invandring – trots att en paus behövs för att det svenska samhället ska komma i ordning – så slås jag av en hemsk tanke. 

Vänstern inser att deras glansdagar är över på grund av att många medborgare inte längre ser sig som proletärer, utan tvärtom förstått att de kan komma framåt i samhället av egen maskin, utan partiets hjälp. Dvs genom att tänka, jobba och använda sina pengar klokt. Min smärtsamma tanke är att vänstern insett att det därför är nödvändigt att att så att säga fylla på befolkningen genom invandring. Det gäller alltså att skapa nya medborgare som kan rösta åt vänster i kommande val. 

Än hemskare blir tanken om man tänker efter hur S-regeringen mött den senaste stora vågen av invandring. Inte genom en väl genomtänkt integration. Alltså inte genom låglönejobb och tydliga krav på anpassning. Utan tvärtom genom arbetslöshet, bidrag och förvaring i de gettoliknande fastighetskomplex som förskönande kallas ”utsatta områden”. En klok politik rörande asyl och integration hade nämligen tämligen raskt skapat relativt självgående nya medborgare, som liksom andra svenska knegare på sikt skulle ha röstat borgerligt. Genom att välja bidrags- och utanförskapslinjen räknar med andra ord vänstern på att få många nya väljare i framtida val. 

Någon invänder kanske att så grymma tankar kan ingen politiker komma på. Och visst är förpassning till bidragsgetton omänskligt. Men den som kritiskt funderar över den politiska klassens strävan efter att permanenta sig själv blir det enklare att förstå vad jag menar. Vår nation har mer än ett dussin svåra strukturproblem som år efter år kvarstår olösta. Att förmå LO att fixa låglönejobb för nyanlända ses helt enkelt som politiskt omöjligt inom S-partiet. Att fixa gettoliknade krutdurkar via rader av penningbidrag blir tyvärr en enklare lösning. En obarmhärtig politisk klass fiskar efter nya medborgare som ska ge den fortsatt stöd i kommande val. Jag kan inte se den politiska elitens handlande som annat än hänsynslöst och egoistiskt. Partierna till höger som vill begränsa invandringen agerar därför faktiskt mer humanitärt.

Att den officiella strategin kläds i vackra ord om global solidaritet är en annan sak. Det tillhör spelets regler att klä hårdhjärtade lösningar i ett utanverk av barmhärtighet. Men med tanke på mängden stora sociala problem i Sverige är den förmenta solidariteten rent ut sagt bara fråga om struntprat. För vänstern gäller det nämligen att behålla den politiska makten över landet. Inget annat. Och då är nästan alla medel tillåtna. Inte minst avyttring av medborgarskap. 

Torsten Sandström, professor emeritus i civilrätt vid Lunds universitet

anti-pk-bloggen


Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

SWISH: 0735 29 63 35

Skriv “Gåva” som meddelande

Paypal:

 • 15
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

3 tankar på “Vänstern köper invandrarröster genom att strunta i integrationen!

 1. Anders

  Du har helt rätt Torsten .
  Jag är förvånad att du kommer på det så sent .
  Det har varit uppenbart i ett par val, att det är så .
  Dra bort invandrarprocenten från t.ex sossarnas valresultat i alla utsatta områden . Och du kommer att finna att socialdemokraterna är ett parti med ca 15% i riksdagsvalet .
  Hoppas nya partiet Nyans tar en del av rösterna, och att några procent tagit sitt förnuft tillfånga .
  Vi har bara en chans till , och den är i sept -22.

  Svar
 2. ulf

  Bidrag(s)partiets röstköparstrategi är och har varit uppenbar.Allt för att behålla makten även om Sverige går under.Lögnhal(s)regeringens strategi och maktplan genomsyrar även myndigheter,institutioner,statliga verk och givetvis de vänsterförblindade Svt skämtnyheterna och Sr.Köp röster via generösa bidrag och fortsätt det mångkulturella infernot och landets ruin och fullständiga förfall.De borde stämplas som ynkliga förrädare och landsförvisas permanent.Allt offras på mångkulturens altare enbart för att kunna behålla makt,befolkningen har inget värde,enbart de köpta rösterna värderas inte vanliga svenska skattebetalare.Även de sk opinionsundersökningarna används och rigga(s) för att styra opinion och röstresultat i riksdagsvalen.Ruttet rakt igenom,förhoppningsvis vaknar fler svenskar upp ur sin dvala,eftersom alltmer avslöjas som ren vänster strategi.Eller vill man verkligen avlöna ytterligare en miljon bidragstagare som aldrig kommer att betala en enda skattekrona ………

  Svar
 3. Carl den 12

  Kommunismens kamp, påminner allt mer om nazismens kamp, helt besatt hjärntvättade och förblindade utav sitt maktbegär🤔

  Calle tycker sig också se ett parti med sina medlöpare, som så himla väl vet med sig, att dom är så avslöjade ang hur mycket mer kaos kan man egentligen ställa till med innan nästa val🤔

  Fortsättning följer, kommunismens SjälvGoda kamp i hetsjakten på mera väljare och mera makt……………….

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.