Man misshandlad och sparkad när han skulle avstyra bråk i Skövde

| 9 juni, 2021

Vid 23-tiden på tisdagskvällen larmades polisen till en plats utanför en pub i Skövde. På platsen hade en man försökt stoppa ett bråk och under detta försök blivit nedslagen och misshandlad med bland annat sparkar i huvudet när han låg ner. Efter misshandeln sågs fem personer lämna platsen springande i riktning mot Helenaskolan. Efter att polisen anlänt till platsen fördes mannen med ambulans till sjukhus för vård. Enligt uppgift för svullnader i ansiktet och skrapsår. Polisen säger att det finns bra utredningsmaterial att arbeta med, men trots det så har ingen gripits på onsdagsmorgonen. Polisen utreder ärendet som misshandel.

https://www.expressen.se/gt/man-forsokte-stoppa-brak-sparkades-i-huvudet/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.