OPERATION TROJAN SHIELD. Jimmie Åkesson om Stefan Löfvens uttalande: ”Det är floskler”

| 9 juni, 2021

När alla partier hade hållit sina öppningsanföranden i partiledardebatten var det dags för politikerna att ta replik på varandra. Och det tände snabbt till.

– Stefan Löfvens samhälle är inte starkare än gängen, sa SD-ledaren Jimmie Åkesson när han replikerade på statsministerns anförande.

– Det är floskler, fortsatte han.

Det är ”nästan pinsamt” att Löfven tar äran för den globala insatsen som presenterades i går, svarade Åkesson. Det är polisen som ska få äran, men antalet poliser är också fler, påpekade Löfven då.

Läs mer i Omni


Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

SWISH: 0735 29 63 35

Skriv “Gåva” som meddelande

Paypal:

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

3 tankar på “OPERATION TROJAN SHIELD. Jimmie Åkesson om Stefan Löfvens uttalande: ”Det är floskler”

 1. Sala

  KOPIERAT från ledarsidorna.se

  Samtalen från Libanon kommer nu åter efter min senaste resa dit. Framför allt det råd jag skulle vidarebefordra till våra politiska ledare men som jag, och många, ryggar för. Jag kommer nu ihåg hur den lille mannen, ministern som överlevt ett tjugo år långt inbördeskrig, spände ögonen i mig och sade:

  ”Lyd ett råd. Glöm bort det där med rättssäkerhet i några år. Glöm bort det där med mänskliga rättigheter. Ni måste gå in i varje hus och börja uppifrån och ner och rensa i det ni kallar för utanförskapsområden.

  Om ni vill vara snälla så internera dem på obestämd tid tills de begripit hur man uppför sig men har ni möjlighet så kasta ut dem, oavsett vilket öde som väntar dem. Det kommer bespara er eoner av tid och annat lidande.

  Tror ni oss inte är det ert problem snarare än ni kan ana”.

  Ord och inga visor. Idag börjar en ny vecka för statsminister Löfven. Vi kan fundera på hur långt han kommer att låta utvecklingen gå i dessa områden innan den libanesiske ministerns råd är det enda som finns kvar i verktygslådan.

  Svar
 2. Georg Boo

  Den libanesiska ministerns råd är inte överraskande. Problemet är dock att Socialdemokraternas väljarbas är beroende av bidragsberoende grupper. Utann bidragsbosättare skulle socialdemokratin sakta rinna ut i rännstenen. Vi pratar således om olika visioner, att bi av med paralellsamhället eller att behålla socialdemokratin.

  Svar
 3. Carl den 12

  Sicken pajas, till statsminister utav medberoende, som har bidragit till ökad och grövre brottslighet med sin politik.

  Calle är helt övertygad om att gemene man och kvinna, har ingenting emot att människor som söker skydd kommer hit, så länge det finns arbete och bostäder till alla + vårdplatser.

  MEN, att välkomna livsfarliga brottslingar och terrorister, ÄR en helt annan sak😤

  Har aldrig röstat på SD, men som det politiska läget och hur samhället ser ut, så ångrar man att man gav S och Stefan Lövfven sin röst😨

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.