Flicka under 15 år våldtagen i centrala Kalmar, en man gripen

| 10 juni, 2021

Strax innan klockan 22 på onsdagskvällen larmades polisen att några förbipasserande hade anträffat en flicka som misstänks blivit utsatt för en våldtäkt i Kalmarsundsparken i Kalmar. Enligt uppgift ska flickan som är under 15 år varit på fest under kvällen och i samband med detta kommit i kontakt med en man som hon sen fick följe med på väg hem. Kort efter att anmälan kom in till polisen kunde denne man som är i 20-årsåldern gripas av polisen i närområdet. Om flickan fördes till sjukhus för vård och provtagning är dock inte känt.

Polisens presstalesperson Robert Loeffel säger: “Gripandet ska ha gått lugnt till och han anhölls vid tretiden i natt för grov våldtäkt mot barn.”
Under natten mot torsdagen har förhör hållits och de har fortsatt under torsdagsförmiddagen.
Polisen är intresserade av av uppgifter från allmänheten och Robert Loeffel säger: “Vi är intresserade av vittnesuppgifter från de som vid 21-22-tiden igårkväll rörde sig vid Kalmarsundsparken och Södra kyrkogården.”

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/smaland/flicka-valdtagen-i-centrala-kalmar-man-anhallen-for-grov-valdtakt-mot-barn

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.