Inbrott i flera glassbilar av tre maskerade gärningsmän

| 10 juni, 2021

Här under kommer en berättelse om ett lite annorlunda brott. Det hände vid två-tiden på natten mellan onsdagen och torsdagen. Det var då polisen larmades till Munkedal av väktare som sett ett pågående inbrott i glassbilar. Enligt väktaren var det tre maskerade män som bröt sig in i bilarna som stod parkerade. Väktaren såg inbrottet genom övervakningskameror och kunde via högtalare skrämma bort inbrottstjuvarna. När polisen anlände till platsen började de söka efter gärningsmännen men de hittade ingen utan skrev bara en anmälan om inbrott i ärendet. Ännu på torsdagsmorgonen är det okänt hur mycket glass tjuvarna kom över vid inbrottet.

https://www.expressen.se/gt/tre-garningsman-stal-glass-ur-flera-glassbilar-/

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

1 En tanke på “Inbrott i flera glassbilar av tre maskerade gärningsmän

 1. Anderssonskan

  De har väl blivit trötta på polisens saft och bullar.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.