Polisen vädjar om hjälp att få hjälp med att gripa Mikahil Akgün som är häktad i sin frånvaro för mordförsök i Årsta

| 10 juni, 2021

Ännu en gång vädjar polisen till allmänheten om att få hjälp med att lösa ett ärende. De publicerade på sin hemsida den 8 juni en önskan om hjälp. Denna gången är det att lokalisera Mikahil Akgün som är häktad i sin frånvaro misstänkt för försök till mord i Årsta den 28 april 2021 vid en skola vid Årsta/ Gullmarsplan i södra Stockholm. Enligt polisens bedömningar rör sig Mikahil Akgün främst i området kring Årsta i Stockholm men har kontakter över stor del av södra Stockholm. Men även övriga regionen ses som trolig vistelseplats. Vet du var Mikahil Akgün befinner sig? Kontakta polisen på telefon 114 14, genom polisens tipsformulär eller genom att besöka närmaste polisstation. Du får vara anonym.

Om ni vill se foto på den eftersökta Mikahil Akgün så gå in på polisens hemsida i länken här under. För det är enligt lag förbjudet publicera i andra sammanhang än på polisens webbplats.

https://polisen.se/aktuellt/hjalp-polisen/2021/juni/polisen-onskar-hjalp-att-lokalisera-man-misstankt-for-forsok-till-mord-i-arsta/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.