Yasin får skadestånd på 100 000

| 11 juni, 2021

Missförstå mig rätt. Om Yasin inte kan befinnas skyldig ska han, likt män som anklagas för våldtäkt och släpps i brist på bevis, självklart gå fri. Det är det svenska rättssystemet ska fungera – annars har vi naturrätt. Men den signal som det här nu sände; det ultratunga klartecken att inte ens den här rättegången där så mycket insats har gjorts lyckades med det man hade hoppats på utan istället ger den misstänkte 100 000 kronor i skadestånd kommer utan tvekan att sätta en ny nivå på de kriminellas tankar. Jag kan bara tänka mig hur mina ex-kriminella vänner ömsom skakar på huvudet och ömsom skrattar åt oss. Och våra vänner inom identitetspolitiken som Märta Stenevi, Per Bolund, Anders Lindberg, Jonna Sima, Nike Öhlander, Jens Liljestrand, Cissi Wallin och många fler får nu vatten på sin kvarn att dessa människor är oskyldiga och enbart har otur å de kommer från utsatta områden. 

Grattis. Vi levlade just upp i gängkriminaliteten: ”Begå brott och belönas av staten!”.

Niklas Gerholm


Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

SWISH: 0735 29 63 35

Skriv “Gåva” som meddelande

Paypal:

  • 1
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.