Konfronterade tjuvar – hotades med pistol

| 12 juni, 2021

Vid tretiden på natten mot lördagen blev två män i 25-årsåldern vittnen när två andra män bröt sig in och stal gods från ett av vittnenas brors bil i Götene.

När de båda vittnena såg detta så bestämde de sig för att konfrontera de båda tjuvarna. När de gjorde detta så drog den ena av tjuvarna fram en pistol och hotade 25-åringarna. Därefter så springer tjuvarna från platsen utan att få med sig något av stöldgodset. 

25-åringarna tillkallade polis som när de anlände kunde konstatera att 25-åringarna klarat sig utan några fysiska skador. Men enligt polisen ska de varit skärrade av händelsen. Under natten och lördagsmorgonen har polisen sökt med hundpatrull i området. Men även om hunden fick upp spår så fick polisen inte tag på några tjuvar.

Peter Adlersson säger: ”Utredningen fortgår och vi har en del uppslag om vilka männen kan vara. vi får se om det leder fram till något.

Polisen utreder ärendet som olaga hot.

https://www.expressen.se/gt/konfronterade-tjuvar-hotades-med-pistol/?fbclid=IwAR1OMbPa00jWGS_8endfXkcqtV7zcAdoihAA5ThwP_-DNVQSMrzNUqp9wFc


Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

SWISH: 0735 29 63 35

Skriv “Gåva” som meddelande

Paypal:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.