MALMÖ: Kvinna försökte putta ner rullstolsburen man i kanal

| 12 juni, 2021

En 23-årig kvinna åtalas för att ha försökt knuffa ner en rullstolsbunden man i kanalen i Malmö den 20 april i år. Enligt åtalet så slog kvinnan mannen flera gånger, därefter ska hon tagit tag i den bakre delen på rullstolen och vält den framåt så att mannen föll ur rullstolen. När mannen som inte var simkunnig låg på kajkanten ska kvinnan försökt knuffa ner mannen i kanalen, men vittnen till det hela ingrep och polis tillkallades.  

Kvinnan åtalas i detta ärende för mordförsök alternativt grov misshandel. 

Men detta är inte det enda kvinnan åtalas för. Hon åtalas även för att ha misshandlat två kvinnor på ett torg i Halmstad. Dessutom för en misshandel på en buss i Halland. Förutom dessa tre åtalen så väntar även ett åtal för ringa narkotikabrott och stöld. Åklagaren yrkar om att kvinnan ska utvisas från Sverige.

https://www.expressen.se/kvallsposten/kvinna-forsokte-putta-ner-rullstolsburen-man-i-kanal/?fbclid=IwAR1QBi_rtG-kxAeIgdE4NpI9VRj-korQyzUpQFI2_I8r0YGYNFYbDPrNt-I

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.