15-årig pojke misshandlad och rånad på sin moped i Malmö

| 13 juni, 2021

Vid 21.40-tiden på lördagskvällen fick polisen larm om ett misstänkt rån på Fridhem i Malmö. Enligt polisen rörde sig ärendet om att en 15-årig pojke blivit misshandlad och rånad på sin moped på en skola på Ribersborgsvägen. Polisen meddelade att inga tillhyggen varit synliga vid rånet och misshandeln, de meddelade också att pojken inte var i behov av sjukhusvård. Polis var på plats och samlade in information om händelsen, sen ska de ha skrivit en anmälan om rån i ärendet. Ingen ska på söndagen vara misstänkta eller gripna i ärendet.

https://www.expressen.se/kvallsposten/pojke-ranad-pa-sin-moped-och-misshandlad/?fbclid=IwAR2fpIctTzFsnlHy40H0PelCeT3lFWERNxWgGWtiuYzRn-vIORNUSmztEEE

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.