18-årig man misshandlad av tre gärningsmän i Broby, ingen person gripen

| 13 juni, 2021

Vid 17.50-tiden på lördagseftermiddagen fick polisen larm om en misstänkt misshandel i Broby i Östra Göinge kommun. Enligt uppgift hade offret en n 18-åring man blivit påhoppad och misshandlad av tre gärningsmän på Tydingegatan. Efter misshandeln hade sen de tre gärningsmännen lämnat platsen till fots. Polis och ambulans skickas till platsen och när de ankom kontrollerade ambulanspersonalen den skadade 18-åringen. Det är dock oklart om han var i behov av sjukhusvård eller inte. Polisen hörde vittnen på platsen om händelsen, därefter skrevs en anmälan om misshandel i ärendet. Fortfarande på söndagen fanns ingen misstänkt eller gripen i ärendet.

https://www.expressen.se/kvallsposten/18-aring-misshandlad-av-tre-man/?fbclid=IwAR3_8pVHTWrSJudhKnhOUcoEoTpf-GGM-A5E_kPaxqi1nY6Z9nEsbkhfUcc

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.