Barn misstänks för att ha våldtagit ett annat barn vid en skola i Solna under natten mot söndagen.

| 13 juni, 2021

Vid halv ett under natten mot söndagen larmades polisen till en våldtäkt mot ett barn i Solna. Enligt uppgift ska våldtäkten ägt rum utomhus i närheten av en skola och enligt uppgift ska gärningspersonen också vara under 15 år och ska vara identifierad. Polisen är mycket förtegna om ärendet eftersom det rör sig om barn under 15 år. De har dock meddelat att polisen har haft eller har kontakt med den misstänkte.
Polisens presstalesperson vid Stockholmspolisen Carina Skagerlind säger: “När det är så unga gärningspersoner kopplar man också in socialtjänsten. Du kan inte straffa en så här ung person på samma sätt som en vuxen. Men polisens utredning av vad som hänt fortgår.”
Polisens tekniker befinner sig vid brottsplatsen för att säkra spår.

https://www.expressen.se/nyheter/barn-utsatt-for-valdtakt-utomhus-ung-garningsperson-hittad/?fbclid=IwAR0sL-oLagywrR4ethP9yv9vdR1NmHRpFx6CE2R2WmligKS1_gYhzBQAftc

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.