Ytterligare ett halsbandsrån i Göteborg, offret en 20-årig man blev misshandlad under rånet

| 13 juni, 2021

Under natten mot söndagen inträffade ytterligare ett av de otaliga halsbandsrånen i Göteborg. Denna gången var det en man i 20-årsåldern som blev offert. Detta rånet hade dock inte samma förfarande då det var ett större gäng som hoppade på 20-åringen. Polisens presstalesperson Peter Adlersson säger: “Det är fem killar som kommer från olika håll och hoppar på honom. Han fick ta emot sparkar och slag, och i samband med det har de ryckt ett halsband från honom.”

Efter rånet och misshandeln ska gänget ha lämnar platsen i riktning mot hållplatsen Pilgatan. Den 20-åriga mannen anmälde inte händelsen omedelbart utan tog sig till sin bostad och larmade därefter polis. Adlersson meddelade på söndagsmorgonen att ingen person i nuläget är gripen, han uppger att rån av liknande karaktär har ökat i omfattning på senare tid, och att de framförallt har förekommit i de centrala delarna av Göteborg samt på Hisingen. Han menar också att det inte går att utesluta att det är samma grupperingar som ligger bakom rånen.

https://www.expressen.se/gt/ynglig-misshandlad-och-ranad-av-gang/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.