20-årig man hotad och nertvingad på marken av 4-5 gärningsmän i Borgholm

| 14 juni, 2021

Strax före klockan 2 på natten mot söndagen larmades polisen på Öland om att en 20-årig man blivit hotad med tillhygge och nedtvingad på marken av flera personer i centrala Köpingsvik utanför Borgholm. Enligt uppgift ska gärningsmännen vara fyra eller fem kommit körande i en bil och stannar vid mannen där de hoppar ut och tvingar ner honom på marken. När de gjort detta så ska de också använt någon typ av tillhygge mot honom innan de hoppar in i bilen och försvinner från platsen. Enligt 20-åringen var gärningsmännen okända för honom. Enligt polisen ska 20-åringen varit oskadad och han har blivit förhörd i sitt hem. Där har polisen också skrivit en anmälan om olaga hot i ärendet. Ännu på söndagen fanns ingen misstänkt eller gripen.

https://www.expressen.se/kvallsposten/20-aring-hotad-med-tillhygge-i-borgholm/?fbclid=IwAR3Bi47IHTq7NG1yIlGAWra_exeevZZRKxYFKNcV0KJd1bbySRDFL20_Mik

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.