60-årig man rånad och misshandlad med tillhygge i Högsbotorp, förd till sjukhus

| 14 juni, 2021

Vid 23-tiden på söndagskvällen larmades polisen i Göteborg om ett bråk i Högsbotorp. Vittnen som larmade såg hur en man blev nedslagen med ett tillhygge. När polisen sen anlände så visade det sig att det inte handlade om ett bråk, utan om ett rån där en man i 60-årsåldern blivit misshandlad och rånad på sin halskedja. Efter rånet och misshandeln försvann gärningsmannen från platsen möjligtvis i en bil. Polis har sökt under kvällen och natten i närområdet utan att hitta någon misstänkt.
Polisens presstalesperson Anna Göransson säger: “Vi har inte hört mannen ännu då han fördes till sjukhus i ambulans.”
Polisen utreder ärendet som rån alternativt grovt rån.
Under morgontimmarna på måndagen säger Anna Göransson att vi har några vittnesuppgifter men vi behöver fler. Polisen utreder detta rånet som ett av de rån av halskedjor och halssmycken från äldre som den senaste tiden grasserat i centrala Göteborg och på Hisingen. Om detta rån har samband med de övriga rånen är något som framtida utredning får avgöra.

https://www.expressen.se/gt/man-ford-till-sjukhus-efter-ran-misshandlades-med-tillhygge-/?fbclid=IwAR3Irm-Fwg0zYkm9KNhPXB7vIuUXGn9aufOS-lASAwal7mXlZlnB6OKhlgI

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.