Man blev skottskadad vid rånförsök i Hökarängen, tog sig själv till sjukhus

| 14 juni, 2021

Under natten mot måndagen blev en man utsatt för ett beväpnat rånförsök i Hökarängen i Stockholm. Enligt uppgift ska fyra personer i 20-årsåldern närmat sig honom i en gångtunnel under väg 73, Nynäsvägen i Hökarängen.
Stockholmspolisens presstalesperson Anna Westberg säger: “Fyra personer ska ha kommit fram till den här mannen och frågat om cigaretter. Sedan ska de ha frågat om han hade ytterligare saker på sig. I samband med det så ska en av männen ha tagit fram en pistol. När målsägande ska ha försökt få bort den, då ska ett skott ha avlossats.”

När skottet avlossades hade hade det troligen skrämt gärningsmännen som försvann från platsen. Mannen blev skottskadad och åkte in till akuten med skadan. Strax därefter, vid 4-tiden, fick polisen i larmet. Under måndagsmorgonen har polisen gjort en teknisk undersökning på brottsplatsen. De har även knackat dörr i området. Under dagen kommer polisen även att gå igenom övervakningsmaterial från övervakningskamerorna i området samt hålla förhör. Polisen rubricerar händelsen som försök till grovt rån och grovt vapenbrott. I nuläget finns ingen misstänkt eller gripen i ärendet.

https://www.expressen.se/nyheter/man-skottskadad-under-ranforsok-i-hokarangen/?fbclid=IwAR0oHSK8bxx-CAzu_oMbUV4o9xzP5rR-Ya1O8YRH_0MsaWzYAo0jTuAuF98

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.