Mordförsök på kvinna i Höganäs, en man gripen

| 14 juni, 2021

Strax efter klockan 17 på söndagseftermiddagen larmades polisen till en adress i Höganäs om en skadad kvinna. Enligt polisen har kvinnans skador tillfogats av ett knivliknande föremål. Polis och ambulans sändes till platsen. Kvinnan har kontrollerats av ambulans men ej behövt medfölja till sjukhus. Vid 18-tiden grips en man misstänks för brottet. Polisen har startat en förundersökning om försök till mord i ärendet. Polisen meddelar att ingen mer information kan lämnas i nuläget.

https://polisen.se/aktuellt/handelser/2021/juni/13/13-juni-1704-morddrap-forsok-hoganas/?fbclid=IwAR03g0A8ya0LgThCV1NAfJaBcWjYeUkFDDcE_8DoOa4WmAcP5wOQGMUzVbo

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.