Våldtäkt Vid Björkhagens skola i södra Stockholm

| 14 juni, 2021

Strax innan 22-tiden på söndagskvällen larmade en kvinna Stockholmspolisen om att hon blivit våldtagen i Björkhagen i södra Stockholm. När polisen ankom till platsen så omhändertog de kvinnan och förde henne till sjukhus för undersökning. Därefter spärrade de av ett skogsparti i anslutning till Björkhagens skola, där den förmodade brottsplatsen ligger. Platsen har undersökt under kvällen och natten undersökts av tekniker. Samtidigt har även hundpatruller sökt av området i jakt på ledtrådar. För övrigt är polisen förtegna om det inträffade och omständigheterna kring hur det har gått till. Senare under natten mot måndagen meddelade polisen att de gripit en man misstänkt för våldtäkten. Enligt Daniel Johansson RLC-befäl vid Stockholmspolisen ska han liksom kvinnan vara under 18 år.

https://www.expressen.se/nyheter/misstankt-valdtakt-i-sodra-stockholm-9nj51/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.