Ett par i 80-årsåldern lurade av falska poliser

| 15 juni, 2021

Ett par i 80-årsåldern i Persborg i Malmö blev sent på måndagseftermiddagen lurade att lämna över sitt bankkort till två män som utgav sig för att vara poliser. Enligt det gamla paret så hade männen sagt att det var problem med bankkortet och att de som poliser behövde det för att kunna spärra det. De fick med sig kortet och lämnade parets bostad där det hela inträffade. Det var först senare som paret förstod att de blivit grundlurade och polisanmälde det. Det var fortfarande på måndagskvällen oklart om de två bedragarna hade tagit ut några pengar från parets bankkonto. Polisen har skrivit en anmälan om bedrägeri i ärendet.

https://www.expressen.se/kvallsposten/falska-poliser-lurade-par-i-80-arsaldern/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.