Två skjutningar i Västerås på en timme på måndagskvällen

| 15 juni, 2021

Vid 17.50-tiden larmades polis om en skjutning i Skultuna, norr om Västerås. Polisen var under måndagskvällen mycket förtegna om det inträffade, men de bekräftar att en man förts till sjukhus med skottskador.
Polisens presstalesperson Daniel Wikdahl sade: “Jag kommer inte att kommentera skadeläget.”
Vid 19-tiden var det fortfarande en stor polisinsats på platsen och den var enligt uppgift avspärrad för teknisk undersökning. Polisen ska ha startat en utredning om försök till mord i ärendet.

En dryg timme senare ska ytterligare en skjutning ägt rum i Västerås, denna gången i Hammarby i centrala Västerås. Vid denna skjutning har ytterligare en man skadats och polisen utreder mordförsök i ärendet. Enligt uppgifter i Aftonbladet är de båda skottskadade männen kända av polisen sedan tidigare. Om de båda skjutningarna har med varandra att göra vill polisen inte gå in på i nuläget. Ännu vid 21-tiden på måndagskvällen var ingen misstänkt eller gripen vid någon av skjutningarna.

https://www.expressen.se/nyheter/uppgifter-man-skjuten-i-vasteras/?fbclid=IwAR0MGqPanf_9Tgr8abY56e8rmW9DQNdsi-Ta1S5Zi0vVAM2LUXEl4h3jJAk
https://live.aftonbladet.se/supernytt/news/paagaaende-insats-utanfoer-vaesteraas-misstaenker-grovt-brott.mD2h2m4Fh?fbclid=IwAR3zNdVtTGR3cNTsX0kWJ9t_mR4GTgUdiIXGUos1cZfxYP4p5ITg_C8DIgk

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.