Johan Westerholm: Västmanlandsfallet – en saga utan slut

| 16 juni, 2021
Karl Hedin. Polisen. Montage.

Västmanlandsfallet, eller åtalet mot Karl Hedin, bjuder på en ständig fortsättning. Polisen vägrar nu, trots ett tydligt regelverk, att ompröva det interimistiska beslag av vapen de genomfört. Det finns mer och mer som pekar på en lång fortsättning och att förr eller senare kommer det få konsekvenser långt utanför vad åklagaren har haft för avsikt.

Västmanlandsfallet, eller de rättsliga turerna kring anklagelserna mot industrimannen Karl Hedin, har gått in i en ny fas i avvaktan på att hovrätten skall besluta om datum för hovrättsförhandlingar efter att åklagaren överklagat den friande domen.

Johan Westerholm

Läs på Ledarsidorna


Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

SWISH: 0735 29 63 35

Skriv “Gåva” som meddelande

Paypal:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.