18-åring skjuten i benet på Biskopsgården, stor polisinsats

| 17 juni, 2021

Strax före klockan 20 på onsdagen larmades polisen om en skjutning Biskopsgården i Göteborg. Enligt vittnen ska det hört skottlossning nära Ryaskolan i Biskopsgården på Hisingen. När polisen kommer till platsen hittar de en man i 18-årsåldern som ligger på marken. Initiala uppgifter säger att han är skjuten är skjuten i i benet. Mannen fördes till Sahlgrenska sjukhuset med ambulans, hans skadeläge var dock oklart på onsdagskvällen. Enligt polisen var han vaken och talbar när han kördes till sjukhuset. Vittnesuppgifter säger att flera personer setts lämna platsen där 18-åringen hittades efter skjutningen.

Polisen spärrade av den misstänkta brottsplatsen för teknisk undersökning och började därefter söka i området efter gärningsmannen eller gärningsmännen. Enligt uppgift så höll de även vittnesförhör. En förundersökning om försök till mord har inletts. Strax innan 22 på onsdagskvällen uppdaterade polisen sin hemsida med att flera tomhylsor har hittats på platsen och att polisen kommer att påbörja dörrknackning dörrknackning i området. Vid 6.30 på torsdagsmorgonen uppdaterade polisen än en gång sin hemsida om detta ärende.

Då handlade det om att de under kvällen och natten hade hämtat in nio personer till förhör i ärendet. Samtliga nio har släppts efter förhör och det finns för närvarande ingen misstänkt för skjutningen. Den tekniska undersökningen slutfördes under natten. På torsdagsmorgonen så kom också besked om att den skottskadade 18-åringen inte fått några livshotande skador, han vårdas dock fortfarande på sjukhus.

https://www.expressen.se/gt/man-skjuten-i-benet-ford-till-sjukhus/?fbclid=IwAR1r7bWL30amH9U29zH6v2HvEB3r8f_vsck8Itnok2djcUvlJOFLjpvTV80

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.