En man anhållen efter mordförsök i Piteå

| 17 juni, 2021

Vid 21-tiden larmades polisen om ett ett bråk på en adress i centrala Piteå. När polisen kom till adressen så fann de en skadad man i 30-årsåldern som fördes med ambulans till sjukhus. Enligt uppgift var mannens skadeläge oklart på onsdagskvällen. Under kvällen greps en man i 35-årsåldern av polisen och han har under natten anhållits av åklagare. Polisen har enligt uppgift startat en förundersökning om förundersökning om försök till mord i ärendet.

https://www.expressen.se/nyheter/mordforsok-i-pitea-en-anhallen/?fbclid=IwAR07lBvUmOytl9IXBbm1uG7ukw_s4Cik0718JPQfddUbumJvEC1VN8beYa4

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.