Fyra män attackerade av två personer med machete. Två till sjukhus med skärskador

| 17 juni, 2021

Vid ett-tiden på natten mot torsdagen larmades polisen i Göteborg om att en grupp på fyra personer attackerade av två män med en större kniv eller machete på Hisingen. Enligt uppgift knivskars två i gruppen så svårt att de fick föras till sjukhus med ambulans. Polisen meddelar att det var två män 40-45 år gamla som skadades.
Polisens presstalesperson Peter Adlersson sade på torsdagsmorgonen: “Det är inga livshotande skador. Den ena mannen fick skador på ena armen och handen och den andra fick skador i ryggen och överarmen.”
Adlersson fortsätter sen med att berätta att de fyra männen sagt att “de här två bara dök upp”. Enligt uppgift ska kniv eller macheteöverfallet skett i samma område som skjutningen på onsdagskvällen, men polisen tror inte att händelserna hänger ihop. Överfallet rubriceras som grov misshandel. Under natten har polisen sökt gärningsmännen i området men ingen är i nuläget gripen.

https://www.expressen.se/gt/fyra-personer-attackerades-av-man-med-machete/?fbclid=IwAR3DBLjiy6KXKMtymG5F0S4PTop-euXoXCiwFz5WaxzGQDX5PhYOvHabQJI

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.