Man i Knivsta knivhuggen under promenad

| 17 juni, 2021

Under natten not torsdagen inträffade ytterligare ett knivattentat i Sverige. Denna gången var det en man i 20-årsåldern som blev knivhuggen i benet i ett bostadsområde i Knivsta i Uppsala län. Daniel Ågren RLC-befäl Region Mitt säger: ”Han hade varit ute och gått när han blir knivhuggen två gånger i benet av en okänd gärningsperson. Han tog sig till lägenheten och larmade oss.”Enligt uppgift är mannen förd till sjukhus, men hans skadeläge är oklart. Det är också oklart om det finns några vittnen till knivdådet. Polisen har varit på plats i Knivsta och genomfört utredningsåtgärder under stora delar av natten mot torsdagen. Ärendet rubriceras som grov misshandel.

https://www.expressen.se/nyheter/man-knivhuggen-i-benet/?fbclid=IwAR1c2z1VG2efKBhBREO2LB_xEbzjjmmJwSjjgAUzm9B1yFsDbh2Rv5helDE

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.