Något är ruttet inom S i Malmö

Agerandet är tyvärr en del av ett mönster i Malmö stad. Foto: FRITZ SCHIBLI

Kommunalrådet Frida Trollmyr, S, tycker att den egna politiska karriären är viktigare än att bekämpa parallella rättssystem.

Kvällspostens reporter Jenny Strindlöv har den gångna veckan avslöjat hur romani kris – en sorts parallella rättegångar för romer – har hållits i Malmö stads lokaler. Sådana möten har letts av Stefan Wydow, vice ordförande i Malmös romska råd, som på uppdrag av kommunen jobbar med att inkludera romer.

Frida Trollmyr – ansvarigt kommunalråd för kulturfrågor samt ordförande i romska rådet – har försökt två sina händer. Uppgifterna om att Wydow använt sin roll i rådet för att kalla till romsk rättegång sa hon sig överhuvudtaget inte känna till…”

Läs i Expressen

2 tankar på “Något är ruttet inom S i Malmö

 1. Anderssonskan

  Ruttet i Malmö . Veckans underdrift.
  Ruttnaden inom (S) finns i hela Sverige.
  Bara att lyssna till sossarna angående marknadshyror visar hur oärligt de agerar.
  Om det är en struntfråga hade de inte riskerat sitt maktinnehav .
  Skönt om vi slipper deras micklande 1,5 år tidigare än beräknat .
  Så får Stefan en möjlighet att samarbeta med några som är rädda om Sverige . Fa’n tror.

  Svar
 2. ulf

  Hela Sverige har ruttnat under 7 år med lögnhal(s) partiet och de hjärndöda röda som för länge sen slutade använda den hjärncell de hade att förvalta.Fullständig intellektuell kollaps.Man har uppnått sitt mål avs ett land i totalt fritt fall och ruin.Inkompetens i sin mest uppenbara skepnad,dvs ren och skär dumhet.Hultqvistnivå 🐷🐷 Det ären ren fars att beskåda dumskallarna som står på rad …….🙄🙄🙄 infejkade rena pajaser utan ett uns av bildning.Men om den store ledaren har en svetskurs som högsta merit kanske de på lägre nivå är ursäktade………bildningsnivå ?????🤢

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.