Skjutning i Bagarmossen, en man gripen

| 20 juni, 2021

Strax innan klockan 01.30 på natten mot söndagen larmades polisen till en skjutning i Bagarmossen. Detta då flera inringande hade hört flera höga smällar i följd i området. Polisen sände flera patruller till området och de inledde ett sökningsarbete tillsammans med polishund och polishelikopter efter en gärningsperson. Den misstänkta brottsplatsen spärrades av och polisen genomförde dörrknackning i de portar som låg i anslutning till den avspärrade platsen. Tekniker kallades ut under natten och har genomfört en teknisk undersökning under natten, därefter släpptes avspärrningarna. Senare under natten kunde en man gripas med hjälp av material från utredningsarbetet på platsen. Han är nu misstänkt för grovt vapenbrott.

https://www.expressen.se/nyheter/man-gripen–avlossade-skott-i-bagarmossen/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.