Skjutning mot Stora Teatern i Kristianstad

| 20 juni, 2021

Vid 21-tiden på lördagskvällen larmades polisen av flera personer om att en skjutning skett mot restaurangdelen på stora teatern i Tivoliparken på Västra Boulevarden i Kristianstad.
Polisens presstalesperson Rickard Lundqvist säger: ”Det finns skotthål i fasaden.”
Enligt uppgift var fem patruller på plats och de har gått in vid restaurangen som är vid balkongen som vätter mot Helge å. Polisen spärrade av platsen under kvällen och tekniker ska undersöka platsen efter spår.

Ingen människa ska ha skadats vid skjutningen. Däremot ska gäster i restaurangen känt obehag av händelsen. Och Kvällspostens fotograf Jens Christian som var på platsen berättade att personer som var i restaurangen var ”märkbart påverkade” av det inträffade. Vittnesuppgifter säger att gärningspersonen ska ha setts lämna platsen på cykel. Men dessa uppgifter ville polisen inte bekräfta under lördagskvällen. Ingen var ännu gripen vid 23-tiden.

https://www.expressen.se/kvallsposten/skottlossning-i-kristianstad/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.