Höga smällar i Helsingborg på söndagkvällen

| 21 juni, 2021

Strax innan klockan 19 på söndagskvällen larmades polisen och räddningstjänsten av flera inringande då de hört höga smällar Sadelmakaregatan i Helsingborg. Enligt uppgift har något exploderat i anslutning till ett miljöhus. Platsen och närområdet spärrades av och polisen kunde efter en stund konstatera att smällen orsakats av någon typ av pyroteknik. Där fanns inga materiella skador och ingen person hade skadats vid händelsen. I nuläget är det osäkert om polisen gör någon förundersökning eller brottsrubricering av ärendet.

https://www.expressen.se/kvallsposten/small-i-helsingborg-ingen-skadad/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.