Person hittad död vid brinnande bil på parkering i Gränna

| 21 juni, 2021

Polisen i Jönköping larmades vid klockan tre natten mot måndagen till en brinnande bil på en parkering i Gränna. Men när de anlände så utvecklades ärendet till något helt annat då det låg en död person utanför bilen. Polisen har spärrat av platsen och den kommer att undersökas av tekniker under måndagsmorgonen.
Vakthavande befäl Torbjörn Lindqvist sade under natten: ”Vi har inlett en förundersökning om annans död, främst i syfte att öppna upp verktygslådan. Den döde personen var fortfarande vid fem på måndagsmorgonen inte identifierad.

https://www.expressen.se/gt/person-hittad-dod-vid-brinnande-bil-i-granna/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.