En skadad vid skjutning vid skatepark på Kvarngärdet i Uppsala

| 22 juni, 2021

Vid 1.30 under natten mot tisdagen fick polisen i flera larm om en misstänkt skjutning vid skatepark på Kvarngärdet. Polisen sände flera patruller till platsen för att reda ut vad som hänt och eventuellt hålla förhör med personer på plats. Men när polisen anlände fanns ingen skadad på platsen. Medan polisen undersökte området så dök en skottskadad person upp på Akademiska sjukhuset. Polisen tror nu att denna personen sköts på Kvarngärdet. Lite senare under natten så meddelar RLC-befäl Stina Hård af Segerstad att polisen hört flera personer och gjort vissa beslag på platsen. Hon meddelar också att ärendet utreds som mordförsök och grovt vapenbrott. Det är fortfarande på tisdagen oklart hur skadad personen som kom in på sjukhuset är. Likaså är det oklart vad för saker sim tagits i beslag.

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/uppsala/skottlossning-i-uppsala-en-skadad?fbclid=IwAR24hQhdlXlwBD4fScUPc26jzee9CCvLxokU2a_e1LBUyB3PMFVq9TQkKIk
https://sverigesradio.se/artikel/dok-upp-skottskadad-pa-sjukhuset-i-natt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.