Man åtalad för att slagit ner sin dotters pojkvän efter att hon slutat bära slöja

| 22 juni, 2021

Nu åtalas en man i 45-årsåldern för att i början av maj misshandlat sin dotters pojkvän genom att ”utdela slag mot hans ansikte och utdela en knäspark mot hans bröstkorg”, vilket orsakade sårskador och smärta. Enligt åtalet ska attacken skett utomhus på en gata i Emmaboda. Den unga mannen som råkade ut för misshandeln var på väg in i ett hus då en bil plötsligt tvärnitade och flickvännens pappa hoppade ut och började slå honom. Förutom mannen så var också flickvännens mamma och farmor med vid misshandeln.

I polisförhör så berättade pojkvännen: ”folk börjar nu kolla åt deras håll varpå NN:s flickväns mamma ropar på pappan och säger “Nu räcker det för honom”. NN tillägger att pappan, på väg tillbaka mot bilen säger, “Vänta du, jag ska visa dig, jag kommer döda er, jag är inte klar”. När NN hör detta säger NN att han ska ringa polisen, varpå flickvännens farmor säger till NN att hålla käften.”
Enligt uppgift var orsaken till misshandeln att den åtalade fått reda på att hans dotter slutat bära slöja.

Han och andra släktingar har ringt pojkvännen och sagt åt honom att lösa problemet, men han har svarat att det är hennes eget val om hon vill ha slöja eller inte. Men detta förnekar pappan och ska ha sagt att han är av samma åsikt, att dottern givetvis får vägra slöja. Enligt fadern så var föräldrarna endast varit orolig för dotterns skolgång. Och när han velat diskutera detta med pojkvännen så är det tvärtom han som har blivit attackerad av pojkvännen, och då blivit tvingad att försvara sig.

https://www.kalmarposten.se/emmaboda/atal-slutade-bara-sloja-da-slog-pappan-ned-pojkvannen/?fbclid=IwAR02XRnsTB03x2nEObRZTMFNuwDrWlw_t-CvGuVqPXkTe6en6H7amGnsyVs

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.