17-åring rånad av ungdomsgäng i Husie i Malmö

| 24 juni, 2021

Strax efter midnatt natten mot torsdagen larmades polisen till ett personrån i Husie i östra Malmö. Det var en 17-årig pojke som blev utsatt för detta rån av ett större gäng ungdomar. Gängets byte ska enligt uppgift blivit en mindre summa kontanter och 17-åringens AirPods. Enligt uppgift ska gänget och 17-åringen vara okända för varandra. Gänget ska dock ha hotat 17-åringen med våld, men inga tillhyggen ska ha använts. Polisen utreder ärendet som rån. I nuläget finns ingen misstänkt eller gripen för rånet.

https://www.expressen.se/kvallsposten/personran-i-ostra-malmo-/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.