20-årig man allvarligt skadad vid knivskärning i Lidköping

| 24 juni, 2021

Strax efter klockan 23 på onsdagskvällen larmades polisen om en knivskärning av en 20-årig man i Lidköping. Enligt uppgift fick mannen efter knivskärningen hjälp till sjukhus av en privatbil, och han vårdas nu på sjukhus för allvarliga skador. Polisen har spärrat av brottsplatsen under kvällen och en teknisk undersökning kommer att ske, när är dock inte känt. Polisen har dock redan rubricerat ärendet som mordförsök. På torsdagsmorgonen fanns fortfarande ingen misstänkt i ärendet, polisen har dock tagit in en person till förhör. Men det är fortfarande oklart hur denna persons inblandning är.

https://svt.se/nyheter/lokalt/vast/ung-man-knivskuren-i-lidkoping-allvarligt-skadad

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.