“Bråk” med tillhyggen i Perstorp, tre personer skadade en gripen

| 24 juni, 2021

Runt klockan 17 på onsdagseftermiddagen larmades polisen om ett “bråk” på Stockholmsvägen i Perstorp. Enligt uppgift var det flera personer som var inblandade och deltagarna skulle varit beväpnade med tillhygge. Polis och ambulans sändes till platsen, men när polisen anlände så hade “bråket” lugnat ner sig. Vid 17.30-tiden arbetade polisen med att lokalisera involverade parter och att reda ut vad som utlöste “bråket”. Under det arbetet anträffade polisen tre unga män med skador, dessa togs omhand av ambulanspersonalen. Ingen ska dock varit så skadad att den behövt sjukhusvård. En person greps senare för grov misshandel.

https://www.expressen.se/kvallsposten/personer-med-tillhygge-i-brak-i-perstop/?fbclid=IwAR1oajyaT9n_eKZcvL9qnuctgQ1EESRFMUADyPsLpJbk7YwqgqcMbwlIuns

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.