Hans Sandin: Han fick dö på grund av skräckexempel på avregleringar i Sverige av Liberalerna och Centern.

När ska vi få se en utvärdering av dessa liberala idéer?

Upp till 22 000 kronor per dygn för ett enda barn. Så mycket har enskilda kommuner fått betala för placeringarna på Plateas kritiserade HVB-hem i Hagfors och kommunerna bara betalar. Och Platea har i sin tur gjort mångmiljonvinster på verksamheten.

Sedan Humanakoncernen tog över Platea 2017 har HVB-verksamheten i Hagfors levererat över 60 miljoner kronor i vinster till ägarkoncernen. I genomsnitt har vinstnivån legat på hela 29 procent.

Nedmonteringen av Svenska sjukvården, skolan och äldreomsorgen är rena skräckexempel på en totalt misslyckad politik som har blivit fallet. Vi har nu sett resultatet och kan med säkerhet säga att det blivit ett stort fiasko. Ett fattigare Sverige där precis allt har blivit mycket sämre och dyrare som en ren följd av katastrofala liberala prioriteringar.

Det finns undersökningar som klart visar på att avregleringar inom vissa områden är direkt skadliga och borde ligga under ett statligt ansvar men ändå fortsätter man med denna politik utan att något parti reagerar på vad som sker i landet.

Hans Sandin

Svt


Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

SWISH: 0735 29 63 35

Skriv “Gåva” som meddelande

Paypal:

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

1 En tanke på “Hans Sandin: Han fick dö på grund av skräckexempel på avregleringar i Sverige av Liberalerna och Centern.

 1. Göran

  Detta ekonomiska vansinne (22000/dag blir 8 millar per år) är inget nytt. Knappast heller något särskilt “liberalt” påfund. Istället en genial affärsidé som våra invandrade, lite slugare och mera skrupulösa, vänner kommit på som är minst 20 år gammalt. Och som ledigt ryms inom de ramar för humanitär stormakt som Sverige sedan länge definierar sig som. Dvs riktigt PK-märkt.
  Ingredienser:
  1 st multihandikappad person som behöver vård 24/7. Gärna yngre som transporteras till Sverige från t.ex. MENA.
  1 st tillhörande familj med minst 9 personer kommer därefter. Anhöriginvandring. Mycket ömmande fall.
  Alla anställs av “det allmänna” för att vårda den multihandikappade personen. Och till ungefär den kostnad som beskrivs ovan.
  Gissa vem som betalar….

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.