VILL BEHÅLLA MAKTEN. Märta Stenevi (MP) vill undvika extraval och sitta kvar i regeringsställning: ”Sluta tjafsa och lös situationen”

Foto: Claudio Bresciani/TT

Statsminister har ännu inte bestämt om han kommer utlysa extraval eller inte. Regeringskollegan i Miljöpartiet har inte gett upp hoppet om att få fortsätta sitta i regeringsställning i riksdagen med en regering ledd av Löfven. Hon påstår att det är för folkets bästa.

Märta Stenevi, MP´s ena språkrör, skickade därför en uppmaning till sina politikerkollegor i en midsommarhälsning på Facebook: ”Sluta tjafsa och lös situationen”. Hon manar till eftertanke och samarbetsvilja, allt för att få behålla makten.

”Jag vet att det finns förutsättningar för att komma överens. Det finns en majoritet i Sveriges riksdag som kan gå fram med politik som kapar utsläppen, stoppar mäns våld mot kvinnor och värnar vårt öppna samhälle. Om vi vill. Jag är redo att ta det samtalet. Och alla andra samtal som kan följa efter det. Vi är skyldiga väljarna att på riktigt prova alla vägar för att förvalta det förtroende vi fått”, skriver hon.

Svt


Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

SWISH: 0735 29 63 35

Skriv “Gåva” som meddelande

Paypal:

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

3 tankar på “VILL BEHÅLLA MAKTEN. Märta Stenevi (MP) vill undvika extraval och sitta kvar i regeringsställning: ”Sluta tjafsa och lös situationen”

 1. Carl den 12

  “Värnar vårt öppna samhälle”🤔

  Calle tycker sig höra Reinfeldt-anda, som inte går ihop alls med att stoppa mäns våld mot varken kvinnor eller män💔

  Svar
 2. Anders

  Ojojoj så väl jag känner igen sorten .
  Mundiarre, pladder , pladder .
  Hoppas det blir extra val och stenevi,s parti får 2 procent .
  Då ska jag fira .

  Svar
 3. ulf

  Flumpartiets taleskvinna är uppenbart skit rädd,mp åker ur riksdagen vid ett extra val.Så mycket värderas deras sinnessjuka ideer.Bort med dessa tokdårar och landsförstörare.Deras hjärnor har torkat in permanent.Slå läger i skogen och dansa era regndanser och tillbe stenar och kristaller………fortsätt blunda för den normala världen……….tokflummare i kvadrat…🤯🤯🤯

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.