Johan Westerholm: Tro och Solidaritet markerar mot tidigare ledning

| 27 juni, 2021
Socialdemokraterna / Tro och Solidaritet. Montage.

I en intervju i Flamman menar Tro och Solidaritets förbundsstyrelseledamot Anna Ardin att de har en klar och tydlig linje mot antisemitism. På frågan om hur socialdemokraternas mest inlytelserika sidoorganisation hanterar de verkliga frågetecken om antisemitism och demokratiuppfattning som kan finnas i delar av det muslimska civilsamhället menar nu förbundet att 

– Vi tolererar ju inte antisemitism, så klart. I någon form. Vi har skarpa skrivningar om frågan och jobbar aktivt med den. Vi har exempelvis haft projekt för demokratiutbildning i Gaza, om hur man är demokrat i en sådan fruktansvärd situation och när motståndaren är väldigt tydligt etniskt kodad.

Johan Westerholm

Läs vidare på Ledarsidorna


Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

SWISH: 0735 29 63 35

Skriv “Gåva” som meddelande

Paypal:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.