Drottning Annie nobbar M:s bud: “Vi samarbetar inte med ett främlingsfientligt populistparti som SD”

Annie Lööf är en förmer politiker som över huvudtaget inte bryr sig om eller lyssnar på folket önskningar. Hennes väg – den enda rätta i hennes fantasifulla drottningdöme.

Omni skriver:

Centerpartiet nobbar Moderaternas erbjudande om att låta Annie Lööf få igenom flera politiska punkter om partiet kommer över till borgerligheten, skriver Expressen.

– Vi samarbetar inte med ett främlingsfientligt populistparti som SD. Där skiljer vi och Moderaterna oss åt, säger Anders W Jonsson, förste vice ordförande i Centerpartiet, till tidningen.

Moderaterna la på lördagen fram en lista med sex punkter på politik som Centerpartiet skulle kunna få igenom om partiet är med och formar ett borgerligt block. I listan fanns bland annat skattreformer.

Omni


Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

SWISH: 0735 29 63 35

Skriv “Gåva” som meddelande

Paypal:

5 tankar på “Drottning Annie nobbar M:s bud: “Vi samarbetar inte med ett främlingsfientligt populistparti som SD”

 1. ulf

  Tänk att ett sketet 7% ytterkantsparti kan orsaka så mycket barnslig ansvarslöshet som C !!Ett ytterkantsparti i sällskap med V,Sd ,mp ,L och….
  Drottning Lööf lever i sitt rosa flum luftslott och styr sitt sago rike med järnhand,nåde den som tänker själv,allt är redan uttänkt av drottningen.
  Att hennes sagoland går under är fullkomligt betydelselöst, bara hennes hov och balklänning passar så hon kan briljera på sin tron av ren falskhet.
  Sveriges i särklass mest opålitliga och falska partiledare,ett skolexempel på en människa som man aldrig skall lita på.En sektledare………i ett skandalparti av allehanda sjukliga avvikare.En fullständigt maktgalen häxa som i grund förstör Sverige.I samma låga klass som en viss statsminister,en falsk orm i sitt eget sagoparadis😕😕
  Så långt från en värdig människa och politiker det överhuvudtaget är möjligt att nå.🙄 Se igenom falskheten !!! Lyft blicken.

  Svar
 2. Anders

  Den som gräver en grop åt andra , faller ofta själv däri .
  Så sitt i båten och njut .
  Vi kommer tidigare än vi tror att se en inbilsk moralpredikant kvävas av sin egen förträfflighet .

  Svar
 3. Göran

  “Den som är utan skuld kastar första sten”. Det borde partiledaren till det parti som var med och grundade Rasbiologiska institutet i Uppsala tillsammans med sina “soulmates” i S känna till och leva efter.
  Men Annie är kanske inte så historiskt bevandrad. Hon kan t.ex. redan ha glömt senaste pedofilskandalen i partiet. Och det var INTE Hr Federley & co.

  Från Wikipedia:
  “Institutet bildades efter en motion som var undertecknad av riksdagsmän från alla riksdagspartier år 1921,[3][4] däribland bondeförbundaren Nils Wohlin och den socialdemokratiske psykiatrikern Alfred Petrén – de båda motionerar senare också för tvångssterilisering.”

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.