Säng brann i källare i Norrköping, polisen utreder mordbrand

| 29 juni, 2021

Vid klockan tre natten mot tisdagen larmades polisen om att det rök från en källare på Albrektsvägen i Norrköping. Enligt uppgift utrymdes de boende från fastigheten, ingen ska dock ha skadats vid utrymningen. När räddningstjänsten anlände till platsen så kunde de konstatera att det brann i en säng i källaren. Räddningstjänsten kunde dock snabbt släcka branden enligt uppgift. Polisen rubricerar branden som som grov mordbrand och platsen har spärrats av i väntan på teknisk undersökning.
Polisens presstalesperson Johnny Gustavsson sade under natten till Folkbladet: “Hur rubriceringen blev har att göra med vad patrullen och räddningstjänst sett på platsen i början. Jag har i nuläget ingen ytterligare information om vad, men det finns ju en anledning till att det blir en teknisk undersökning.”

https://www.expressen.se/nyheter/sang-brann-i-norrkoping-utreds-som-mordbrand/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.